img
Undervisning Undervisning

Å lære programmering er nyttig, enten det er PHP eller et annet språk. Det gir oss en forståelse for hvordan datamaskiner fungerer og hvilke muligheter som finnes.

Forfatteren tilbyr et nettbasert kurs i PHP-programmering. Du kan melde deg på kurset fortløpende og følge det. Når du er ferdig, vil du få et kursbevis. Tematikken på kurset gjenspeiler tematikken i boka, og egner seg for alt fra hobbyinteresserte, studenter på universiteter og høgskoler, elever i den vidergående skolen og arbeidsaktive. Kurset er lagt opp modulbasert slik at du kan arbeide i ditt eget tempo understøttet av ulike læringsressurser. Forfatter Peter André Busch er kursholder.

Pris: Kr. 1950,- inkl. MVA for hele kurset inkl. videoforelesninger, læringsressurser, veiledning, kursdokumentasjon og kursbevis.

Boken benyttes også i emnet Webprogrammering i PHP (IS-115) på Universitetet i Agder (UiA). For å ta dette emnet må du være registrert som student på UiA. Det er åpent som enkeltemne ved ledig plass/kapasitet. Ved å ta emnet på UiA vil du få studiepoeng som kan inngå i en høyere grad.

Send en henvendelse